О НАМА

Ноћни вукови нису уобичајен мото клуб. То је братство људи са сличним увјерењима које додатно повезује љубав према мотору као симболу слободе и неспутаности. Са стереотипном сликом “бајкера” веже нас по некад изглед, а у суштини смо потпуно различити и другачији. Зато себе и не називамо бајкерима, ми смо мотоциклисти.

Прилазити нама из материјалне користи је бесмислено јер је код нас нема. Једино имамо савјест и дуг према свом братству, према свом мото клубу. Наш профит је наш начин живота. Наш пут се чврсто ослања на православне вриједности и традицију наших предака, а наша земља и дом су свуда гдје живе православни Словени.

Црногорско одјељење ноћних вукова је тренутно најмлађе, односно последње основано. Имамо чланове у Подгорици, Бару, Херцег Новом и Никшићу, као и велики број пријатеља у Беранама и другим нашим градовима. Наши циљеви су, прије свега, његовање и чување православне вјере, хуманитарни рад, очување мултиетничког склада, као и промоција здравих стилова живота. Желимо својим примјером да покажемо да мотоциклисти нису ликови из америчких филмова, већ људи који поштују туђи и свој живот, који поштују своју и туђу вјеру и који прије свега поштују и воле човјека. За нас ријеч мржња не постоји, но ипак бирамо друштво. Наш члан не може бити нарко дилер, наркоман, хомосексуалац или човјек који пропагира идеје мржње и зла. Сви наши чланови су породични људи, васпитани у духу црногорске традиције који знају да чувају друге од себе и себе од других.

Знамо да наш пут није лак и да ћемо наићи на многе препреке. Ипак, радо смо изабрали да идемо тим путем јер га сматрамо јединим исправним. Имамо чврсту вјеру у Бога, братску љубав и слогу које ћемо ширити и његовати док будемо постојали. Живимо по аманету Светог Петра Цетињског: “Молите се Богу и држите се Русије”.